Despre NOI

CALCULATOARE SI PIESE DE SCHIMB

PRIMLUX-IT deja de multi ani acorda servicii de asistenta a calculatore-lor cit in mun. Chisinau atit si multe raioane a tarii. Indiferent de adresa pe care Dvs. o aveti, noi incercam sa ne apropiem. Incercam sa fim mult mai aproape de clientii nostri fideli sau chiar si mai aproape de clientii noi.
In toti anii de lucru cu tehnica de calcul si periferie am acumulat o vasta experienta in repararea de orice dificultate! Indiferent care ar fi problema, software sau hardware, noi nu intimpinam nici o problema.
Specialistii nostri efectueaza instalarea si configurarea oricarui software si hardware,
incepind cu cele mai simple accesorii si finisind cu instalarea si montarea serverelor/camerelor de supraveghere in intreprinderi de stat si private.
Suntem gata cu INCREDERE DEPLINA sa va propunem toata gama de servicii si produse cu GARANTIE COMPLETA!!! PRIMLUX-IT va ofera Preturi avantajoase.
Noi pretuim reputatia si clienti, din aceasta cauza ne straduim sa avem cele mai avantajoase preturi la <h2>calculatoare.</h2> Garantăm rezolvarea oricărei probleme și respectiv garanție
la serivciile efectuate. Contactati-ne si asistenta urgenta calculatorului va fi disponibila pentru Dvs deja in 1 ORA!!!

Abonează-te Buletin de știri

Primiți cele mai recente noutati despre produse...