Securitate video

Securitate video de la Primlux IT

Compania Primlux-IT SRL oferă o gamă completă de lucrări de instalare și punere în funcționare a sistemelor de supraveghere video și monitorizare video.

Sistemul de supraveghere video asigură securitatea clădirilor și perimetrelor. Reprezintă un ansablu de echipamente interconectate în scopul achiziționării unor imagini din diferite zone. Cu scopul de a preveni și proteja beneficiarul de acțiuni nedorite. Din punct de vedere al componentei, în principiu, aceste sisteme sunt formate din:

  • Traseele de cabluri sau rețeaua de cabluri care asigura legătură intre camerele video și sistemele /dispeceratul de înregistrare . Acestea pot fi rețele de Fibra Optica sau Cabluri de Cupru.
  • Camere video. Echipamente amplasate strategic, în interior sau exterior, în diferite puncte, astfel încât să se asigure o protecție eficienta. Acestea pot fi camere Analogice sau IP.
  • Sisteme de înregistrare. Wchipamente cu rol de preluare și înregistrare a imaginilor transmise de către camere și de punere la dispoziție pentru utilizatori autorizați, la cerere. De regula, pot fi întâlnite sub denumirea de DVR (Digital Video Recorder) sau NVR (Network Video Recorder).

Supravegheați afacerea dumneavoastră de oriunde vă aflați. Singura condiție fiind o conexiune la internet. Atât în locația în care este instalat sistemul cât și la locația în care vă aflați la momentul în care doriți să accesați informațiile. Astfel, puteți analiza activitățile desfășurate în vederea creșterii productivității, analiza fluxul clienților și vizitatorilor, elimina suspiciuni și interveni rapid în cazul unor situații speciale.

Primlux-IT realizează infrastructura și sisteme de supraveghere în localitatati și perimetre exterioare largi.

Proiectam și instalam rețele de supraveghere orășenești și comunale. Folosim infrastructura de fibra optica, elemente de rețea, camere video și sisteme de înregistrare amplasate în dispecerate de control și urmărire a evenumentelor.

Primlux-IT  utilizează în scopul realizării acestor sisteme. Cabluri, accesorii elemente de rețea, precum și camere video și sisteme de înregistrare ale unor producători de prestigiu și anume: Hikvision, Dahua, Tiandy, ZKteco, Uniview, HiWatch etc.

Printre clientii nostril permanenti sunt: Beraria Gotter, Primaria satul Bolohan, Uropam SRL, Crown Plaza, Comecoteh SRL si multi altii

Ne puteţi apela de luni până vineri în intervalul orar 9:30-18:00.

Abonează-te Buletin de știri

Primiți cele mai recente noutati despre produse...